Εμπειρία

δίνουμε λύσεις ακριβώς στις διαστάσεις των απαιτήσεων σας.

Η εξειδίκευση μας μετά από 25 χρόνια στο χώρο των προωθητικών stands μας έκανε να ξεχωρίσουμε. Καταφέρνουμε να διατηρούμε μακροχρόνιες και επιτυχημένες σχέσεις με τους πελάτες μας και προσπαθούμε να σταθούμε δίπλα τους σε όλη τη διάρκεια της σχεδιαστικής και παραγωγικής διαδικασίας. Σήμερα έχουμε ένα ευρύ πελατολόγιο αποτελούμενο από πολυεθνικές, μεγάλες και μικρές ελληνικές εταιρείες και διαφημιστικές που μας κάνει να αισθανόμαστε υπερήφανοι για την αποτελεσματικότητα των κατασκευών μας.

Ιδέα

δημιουργούμε για να κάνετε εντύπωση

Το κατάλληλο όχημα για εμάς στη Δημιουργία είναι η διαφοροποίηση και έτσι προσπαθούμε συνέχεια να κάνουμε τις κατασκευές μας να ξεχωρίζουν. Η δημιουργία για εμάς είναι μια διαδικασία χωρίς όρια. Μαζί όμως με τη σωστή μελέτη δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να γίνει η προβολή σας μοναδική αλλά και οικονομικά εφικτή. Επιπρόσθετα η τεχνογνωσία μας σε χρήση υλικών όπως το ξύλο, το μέταλλο, το plexiglass, το reboard και η δυνατότητα του συνδυασμού αυτών, μας βοηθάει να αξιοποιούμε στο έπακρο τις δυνατότητες που μας δίνουν όλα αυτά τα υλικά.

Ποιότητα

τα δίνουμε όλα για να σας δουν καλύτερα όλοι

Σκοπός μας παραμένει πάντα να βάζουμε τον πήχη συνεχώς ψηλότερα αξιοποιώντας και διευρύνοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας. Η καθετοποίηση της παραγωγικής μας διαδικασίας και ο συνεχής ποιοτικός έλεγχος σε όλες τις φάσεις εργασίας μέσω του ISO 9001:2015, μας δίνουν την σιγουριά που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Copyright © 2018. All rights reserved.

Implemented by eXtend