Εμπειρία

δίνουμε λύσεις ακριβώς στις διαστάσεις των απαιτήσεων σας.

Η εξειδίκευση μας μετά από 26 χρόνια στο χώρο των προωθητικών stands μας έκανε να ξεχωρίσουμε. Καταφέρνουμε να διατηρούμε μακροχρόνιες και επιτυχημένες σχέσεις με τους πελάτες μας και προσπαθούμε να σταθούμε δίπλα τους σε όλη τη διάρκεια της σχεδιαστικής και παραγωγικής διαδικασίας. Σήμερα έχουμε ένα ευρύ πελατολόγιο αποτελούμενο από πολυεθνικές, μεγάλες και μικρές ελληνικές εταιρείες και διαφημιστικές που μας κάνει να αισθανόμαστε υπερήφανοι για την αποτελεσματικότητα των κατασκευών μας.

Ιδέα

δημιουργούμε για να κάνετε εντύπωση

Για όλους εμάς στη Δημιουργία το καταλληλότερο μέσο επιτυχίας είναι η διαφοροποίηση των σχεδίων μας που κάνουν τα POP υλικά μας να ξεχωρίζουν. Επιπλέον η τεχνογνωσία μας στο συνδυασμό πρώτων υλών όπως το ξύλο, το μέταλλο, το plexiglass, το reboard μας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιούμε στο έπακρο τα πλεονεκτήματα του καθένός για να παρουσιάσουμε την αποδοτικότερη και πιο κατάλληλη λύση POP σύμφωνα πάντα με τον προυπολογισμό του πελάτη.

Ποιότητα

τα δίνουμε όλα για να σας δουν καλύτερα όλοι

Ο σταθερός στόχος μας ειναι να διατηρούμε τα υψηλά πρότυπα ποιότητας αξιοποιώντας και επεκτείνοντας την τεχνογνωσία και την εξέλιξη μας. Η κάθετη διαδικασία παραγωγής μας εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα των προιόντων μας από άποψη παραγωγής και παράδοσης με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Το σύστημα συνεχούς ποιοτικού ελέγχου σε όλα τα στάδια της παραγωγής βασισμένο στο πρότυπο ISO 9001:2015 μας δίνει τη δυνατότητα να επιτυγχάνουμε κάθε φορά το καλύτερο αποτέλεσμα.

Copyright © 2024. All rights reserved.

Implemented by eXtend