Τα προωθητικά υλικά έχουν αναδειχθεί σε ένα βασικό εργαλείο πώλησης των επιχειρήσεων. Χρησιμοποιούνται ως κύριο σημείο πώλησης ή ως δευτερεύον για να αυξήσουν τις πωλήσεις ή για να προωθήσουν μια ειδική προσφορά. Αυτό συμβαίνει γιατί τα POP υλικά μπορούν να προσελκύσουν την προσοχή των καταναλωτών στο προϊόν σας άμεσα και αποτελεσματικά! Και αυτό είναι πολύ σημαντικό σε ένα κατάστημα λιανικής πώλησης γεμάτο με παρόμοια εμπορεύματα.

Ο τύπος του stand προσδιορίζεται από τον χρόνο έκθεσης του στο σημείο πώλησης και διακρίνεται σε προσωρινές, ημιμόνιμες και μόνιμες.

-Προσωρινές: χάρτινες κατασκευές με διάρκεια περίπου 1 μήνα

-Ημιμόνιμες : χάρτινες κατασκευές με διάρκεια περίπου 3-4 μήνες

-Μόνιμες : κατασκευές από διάφορα υλικά όπως ξύλο, μέταλλο, plexiglass  με διάρκεια μεγάλο χρονικό διάστημα

Στις προσωρινές κατασκευές ο χρόνος της παραγωγικής διαδικασίας είναι 3-4 εβδομάδες από την έγκριση όλων των εικαστικών βημάτων ανάλογα και με την ποσότητα των κατασκευών.

Στις ημιμόνιμες – μόνιμες κατασκευές ο χρόνος της παραγωγικής διαδικασίας είναι 4-6 εβδομάδες ανάλογα το υλικό και την ποσότητα των κατασκευών.

Είναι πολλά τα στοιχεία που καθορίζουν το κόστος μιας κατασκευής. Για να προσδιοριστούν ξεκινάμε με μια ενημέρωση από τον πελάτη στην οποία πρέπει να μας δώσει στοιχεία για τα παρακάτω

  1. Τον τύπο της κατασκευής και το υλικό του
  2. Τις διαστάσεις του προϊόντος
  3. Το βάρος των προϊόντων
  4. Την ποσότητα των κατασκευών
  5. Τον μέγιστο διαθέσιμο προϋπολογισμό

Θα ήταν πολύ καλό να  έρθετε σε επαφή με την εταιρεία μας και ένας εκ των εξειδικευμένων πωλητών μας θα αναλάβει την εξυπηρέτηση σας από την αρχή της συνεργασίας μέχρι και την παράδοση των προϊόντων σας.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτό, η τηλεφωνική επικοινωνία μπορεί να εξυπηρετήσει τον σκοπό σας.

Copyright © 2024. All rights reserved.

Implemented by eXtend